Att göra karriär
Arbetslivinriktad blogg om karriärsplanering, arbetsrätt, vidareutbildningar och kärriärsrådgivning

Hyra lager i Göteborg

torsdag, 15 juni 2017 08:21 by Admin

Jag ska åka ner till Göteborg och hjälpa en kompis med en grej men idag skrev han i ett sms att han behöver hyra lager i Göteborg. Ok, tänkte jag men vad hade det att göra med min resa och vistelse där? Då visade det sig att jag kommer att behöva hjälpa honom hitta och hyra lager då han behöver flytta från det gamla lagret. Det jag skulle hålla utkik efter är en mindre lagerlokal så att vi får plats med allt från det gamla lagret. Dock var den lokalen för stor och vi ska se oss om efter en lite mindre. Och sedan boka, flytta in och förvara.

Efteråt ska vi bara umgås och ha det gött. Det som står på schemat är pubrundor, bra restauranger och en massa gött häng!

Currently rated 3.0 by 61 people

  • Currently 3/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Related posts