Att göra karriär
Arbetslivinriktad blogg om karriärsplanering, arbetsrätt, vidareutbildningar och kärriärsrådgivning

Snart är det jul igen..

fredag, 11 december 2009 10:34 by Linda S

Trots att jag besökt tre julmarknader i år med hopp om att få lite julstämning, så har jag inte kommit in i att det är jul om 13 dagar. Enda resultatet av att besöka dessa julmarknader är konstaterandet att det är samma krafs varje år. En marknad är skoj, två marknader är en för mycket. Jag började också pynta lägenheten redan i november och glögg och pepparkakor har ätits i omgångar.  I år verkar det dock som om julkänslan inte vill infinna sig förrän julledigheten kommer och snön och kylan. En gång har vi behövs skrapar rutorna´i höst.

Eftersom det är fredag och lucia, så passade jag på att dricka julmust till 10 fikat. Vi har inte haft någon lucia på jobbet, men kanske får jag se kröningen under morgondagen. Kanske är luciadagens som gör att julstämningen infinner sig?

Jag måste också få passa på att berömma året julkalender. Riktigt bra TV i år. Jag har inte hört radiokalendern, men det ska jag nog hinna med innan jul. Så vad önskar vi jag mig i julklapp? Att arbetsmarknaden ljusnar såklart! Finns redan nu prognoser som pekar på detta.

Se:

Snabb uppgång på arbetsmarknaden 2010
Snabb uppgång på arbetsmarknaden under 2010
Prognoser visar bättre tider – men inte för allal

finns även de som är skeptiska dock.

Mörkt på arbetsmarknaden 2010

God Jul på er allihopa!

Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Related posts

Comments