Att göra karriär
Arbetslivinriktad blogg om karriärsplanering, arbetsrätt, vidareutbildningar och kärriärsrådgivning

Starta företag? Trots lågkonjektur?

måndag, 31 augusti 2009 16:15 by Linda S

Det nystartade företaget Tidaholm FM kommer den 2 september att göra premiär i etern på 101,6 Mhz. Tyvärr är räckvidden på frekvensen endast runt Tidaholms stad (så det blir svårt för övriga att lyssna), men för trion som startat företaget är detta deras målgrupp. De har satsat på att sända kultur till stadens 13 000 invånare och däremed utökat sändningstablån på Tidaholms närradiostation med tre dagar. Detta medför inte bara ett lyft för närradioföreningen utan också för Tidaholms invånare. Det är kul att se när unga vågar bryta trenden och faktiskt starta något eget.

Ett lyckat exempel på företagande, entreprenörskap och framåtanda! Lycka till.

Currently rated 5.0 by 1 people

  • Currently 5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Related posts

Comments

november 24. 2009 14:47

Henry

Heter det inte lågkonjunktur?

Henry