Att göra karriär
Arbetslivinriktad blogg om karriärsplanering, arbetsrätt, vidareutbildningar och kärriärsrådgivning

Språkkurser utomlands

torsdag, 18 september 2014 15:19 by Admin

Språkkunskaper är ofta viktiga för den som söker jobb. Ett både effektivt och roligt sätt att förbättra sina språkkunskaper är att åka på en språkkurs utomlands. Språkkurser utomlans kanske får en del att tänka på språkresor till Bath och Hastings för högstadie- och gymnasiestudenter men det finns gott om alternativ för vuxna också. Många arrangörer erbjuder också särskilda kurser och program för 50+-are. Många kurser går att kombinera med ett brett utbud av fritidsaktiviteter för den som inte vill tillbringa hela semestern i klassrummet.

De flesta arrangörer erbjuder den som vill möjlighet att boka resa, boende, fritidsaktiviteter och kurs samtidigt men det kan finnas pengar att tjäna på att själv leta upp och boka billiga flygbiljetter från t.ex. flygstolar.se. För den som inte vill bo i värdfamilj så kan det också vara av intresse att själv boka boendet.

Currently rated 3.0 by 89 people

  • Currently 2,977527/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Categories:  
Actions:   E-mail | del.icio.us | Permalink | Comments (0) | Comment RSSRSS comment feed