Att göra karriär
Arbetslivinriktad blogg om karriärsplanering, arbetsrätt, vidareutbildningar och kärriärsrådgivning

Framtidens shopping online?

onsdag, 29 februari 2012 13:42 by Admin

Handeln via Internet har exploderat, fler och fler svenskar handlar över nätet och fler och fler företag öppnar webbshoppar. Erbjudanden via mail, facebook och annan annonsering på webben ökar hela tiden. För att nå ut behövs det numera det lilla extra... Bra erbjudanden kan locka köpare. Ett av företagen som nappat på det här och via nätet erbjuder företagare hjälp med att få ut sina deals är Groupon. Groupon vänder sig till konsumenter och genom att prenumerera på deals via groupon.se får du som privatperson erbjudanden om fördelaktiga köp. Det kan handla om shopping eller reseerbjudanden. Genom Groupon kan företag nå ut till fler kunder.

Currently rated 1.5 by 59 people

  • Currently 1,483052/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5