Att göra karriär
Arbetslivinriktad blogg om karriärsplanering, arbetsrätt, vidareutbildningar och kärriärsrådgivning

Arbetslös säljer sig själv på nätet

tisdag, 1 september 2009 08:59 by Admin

En desperat långtidsarbetslös man har lagt ut sig till försäljning på ebay. Mannen heter Richard Lloyd och har varit arbetslös i sex månader. Nu fick det räcka, ansåg han, och la upp en annons på ebay. Den före detta pubägaren från Golcar, Storbritannien, beskriver där sig själv som en ”extraordinär medarbetare” och säger att han kan tänka sig att göra i princip vad som helst. Den 43-årige mannen har ännu inte fått något erbjudande, skriver Daily Mirror. Det är verkligen hemskt hur arbetslösheten påverkar vår självkänsla.

Läste också om Natalie Dylan, 22, som är student i Kalifornien, USA. För att ha råd att utbilda sig till familjeterapeut auktionerade hon ut sin oskuld på internet. Läste en artikel för några år sedan om studenter i Sverige som går in i prostitution för att betala sitt uppehälle. Tyvärr har det nog inte blivit lättare att klara sina studier i rådande lågkonjunktur.

Currently rated 5.0 by 2 people

  • Currently 5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5