Att göra karriär
Arbetslivinriktad blogg om karriärsplanering, arbetsrätt, vidareutbildningar och kärriärsrådgivning

Ny utbildning lockar studenter att söka till Högskolan

onsdag, 25 februari 2009 14:56 by Linda S

Lågkonjektur på arbetsmarknaden och högkonjektur inom universitet och högskola. Idag rapporterar Sveriges Radio Sjuhärad att utbildning i två länder lockar många studenter till att söka till Högskolan i Borås. Studenter från ett 80-tal olika länder har sökt den nya ingenjörsutbildningen som startar på Högskolan i Borås. Utbildningen har internationell inriktning och undervisningsspråket är på engelska. Redan under år två av utbildningen finns chans att studera en termin i Thailand, på Asian Institute of Technology.

Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5